Hoe kan ik negatieve energie verwijderen?

Lezing zaterdag en   Zondag 

Er zijn vele soorten energieën overal om ons heen. Laten we eens kijken hoe kunnen we absorberen meer positieve energie voor groei & Hoe vaastu tips nuttig zijn bij het reinigen van negatieve energie.

Vastu shastra is een oude, Indiase heilige wetenschap. We hebben allemaal weleens wat gelezen over feng shui. Vastu shastra heeft net als feng shui te maken met de energie in huis. De twee wetenschappen zijn aan elkaar verwant en kunnen elkaar aanvullen

Ontdek de verschillen en overeenkomsten tussen Feng Shui en Vastu Shastra

Vastu Shastra en Feng Shui zijn zowel oude en heilige lichamen van kennis openbaren van de verbinding tussen mensen en de woningen die zij bewonen. In vastu Shastra, evenals in feng shui, de focus ligt op het welzijn van mens , die alleen kan worden bereikt als we in harmonie met de natuur en de Universele stroom van energie.

Er zijn veel overeenkomsten tussen de feng shui en Vastu Shastra, immers, zijn beide systemen gebaseerd op de kennis van de stroom van universele energie genaamd Chi in de Chinese cultuur en Prana in de hindoe. Het woord “vastu” kan in het algemeen worden vertaald als betekenis “woning”, en de term “shastra” kan worden samengevat als “leer”. Vastu Shastra is een complex geheel van kennis met vele wiskundige formules. Hoe weet je wat je moet gaan voor – feng shui of vastu shastra – om optimaal energie in je huis te creëren? Ontdek onze tips en beslis voor jezelf!

Wat we weten en begrijpen van vastu shastra en feng shui kan heel beperkt, zoals oude wijsheid is zelden duidelijk vertaald en toegepast in de moderne cultuur.

Echter, zowel feng shui en vastu shastra worden steeds populairder in huis en op kantoor feng shui -toepassingen, zodat deze eenvoudige verkenning zal je helpen. Wij gaan uit de basisconcepten om naar huis te kleuren, slaapkamer tips en nog veel meer. Geniet van uw verkenning!

De korte vergelijking hieronder is een zeer, zeer eenvoudig en basic samenvatting van diep complexe en oude systemen van kennis.

  1. Flow van de Universele Energie . Zowel de feng shui en vastu shastra zijn gebaseerd op de kennis van de stroom van universele energie genaamd Chiin de Chinese cultuur en Prana in de hindoe. Het maakt niet uit je gaat voor feng shui of vastu Shastra, je zal altijd afgestemd worden op de wijze waarop de energiestromen in uw ruimte, maar ook duidelijk zijn over wat is goede energie (Sheng Chi in feng shui) en slechte energie (Si Chi en Sha Chi).

Vijf belangrijkste elementen . Het belangrijkste concept in zowel feng shui en Vastu Shastra is het concept van de vijf elementen waarop al het andere in het heelal is gebouwd. Echter, de vijf elementen in vastu Shastra – Lucht, Vuur, Water, Aarde en Ruimte – zijn verschillend van de vijf elementen in feng shui.

Als deze lezing u bevalt dan kunt u in de middag deelnemen aan de introductiecursus Vastu Shastra. Kosten € 5,20 p.p.

Introductiecursus  Vastu Shastra.

90 minuten

Per klas maximaal 10 personen

kosten €5,20,-

Deelname kaartjes verkrijgbaar aan de kassa.